perjantai 29. huhtikuuta 2016

ARMAN ALIZAD: POHJANTÄHDEN ALLA


VANHUSTENHOITO JA YKSINÄISYYS


Arman Alizad tutustuu Vantaan Simonkylän vanhustenkeskuksessa vanhusten arkeen ja vanhustyön toimintakulttuurin muutokseen.

Vanhustenhoito & Yksinäisyys jakso esitetään ti 3.5. klo 22.00 Nelosella. Jakso on nähtävillä myös Ruutu.fi:ssa sekä uusintana Neloselta ja Jimiltä.


Arman ja koko kuvaustiimi haluaa välittää  lämpimät kiitokset kaikille osallisille ajastanne, avustanne ja sujuvasta yhteistyöstä. ”Teette tärkeää työtä, jonka jatkamiseen toivomme voimia ja jaksamista!”

Hoiva-asumisen palvelut haluaa myös kiittää kaikkia Kulttuurinmuutokseen osallistuneita asukkaita, omaisia/ läheisiä, Hoivan henkilökuntaa, vapaaehtoisia, opiskelijoita ja kaikkia muita mukanamme olleita. Erityiskiitos valmentajallemme Taina Semille!

Lisätietoa antavat:

Palvelupäällikkö Minna Lahnalampi-Lahtinen, p. 09-839 20028
Ylihoitaja Nina Linja, p. 09-839 29227

Kulttuurinmuutos- valmentaja Taina Semi, p. 040 7378 162

1 kommentti:

  1. Hei! Hieno jakso ☺ teki mieli tulla mukaan. Näin hoitajana pyytäisin että järjestäisitte pikaisesti teidän hoitajille ergonomia koulutusta. Oli kauheaa katsoa kun Paula rouvaa kainaloista vietiin 2m päähän pyörätuoliin. Ei näin..myös hoitajien selät on tuolla tyylillä kovilla..muuten jatkakaa hienoa työtä☺..p.s. sit jos me jotenkin saatais tuo Taina Semi kopioitua x 100000 niin ois asiat hyvin ☺ terkut Espoosta ☺

    VastaaPoista